به گزارش سایت افقها به نقل از روابطعمومی و امور بینالملل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان حجتالاسلام و المسلمین محمد جواد حاجعلی اکبری، نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در همایش «بانوان ولایی» که با حضور اعضای انجمن اسلامی دختر، مادران انجمنی و فارغالتحصیلان انجمنی استان آذربایجان شرقی، در استان آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: وقتی نام زینب(س) برده میشود. یک فهرست طولانی از مکارم اخلاق در ذهن مؤمنان شکل میگیرد. وی افزود: زینب عالیترین مرتبه عرفان شناخت حق قرار دارد.
حجتالاسلام و المسلمین حاجعلی اکبری در رابطه با صبر زینب(س) گفت: آنچه که از شخصیت حضرت زینب(س) در مقام صبر طلوع کرد همه صابران را به خشوع و خضوع وا میدارد.
وی زینب(س) را مهاجر مجاهد در راه خدا دانست و گفت: صحنۀ عاشورا به کیفیتی طراحی شده که شما همزمان هجرت، جهاد، صبر و مقاومت را بر پایۀ دلدادگی به حضرت حق مشاهده میکنید.
حجتالاسلام و المسلمین حاجعلی اکبری افزود: یکی از محققان تعبیر زیبایی دارد که میفرماید شریکه الحسین(ع) یعنی کسی که در ساخت این حماسۀ عظیم با امام حسین(ع) شریک است.
حجتالاسلام و المسلمین حاجعلی اکبری به مکارم حضرت زینب(س) در نقشهای مادری، خواهری و همسری اشاره کرد و وی را یک شخصیت عالم، فرهیخته و مدرس دانست.
وی در توصیف فصاحت و بلاغت حضرت زینب(س) گفت: خطبههایی که از ایشان نقل شده شبیه خطبههای امیرالمؤمنین و خطبه حضرت زهرا(س) است؛ واژهها مثل موم در دست فصاحت و بلاغت ایشان است؛ وقتی با این قدرت روحی همراه میشود این نتیجه را میدهد که در برابر خیل عظیم دشمن سخنرانی میکند و آن بیانات پرشور، مؤثر و منقلبکننده را دارد و میبینیم که ساختمان روحی این شخص چهقدر استوار است.
وی با بیان اینکه زینب(س) یک شخصیت عابد و نیایشگر عاشق است؛ گفت: امام حسین(ع) در بیانی تاریخی در جریان وداع با حضرت زینب فرمود: خواهر جان مرا در نماز شبت فراموش نکن. این جمله را امام حسین(ع) میگوید که قلب عالم است. این نماز شب چه نمازی بوده که امام از او طلب دعا میکند؟
وی بیان داشت: همۀ این ویژگیهایی که فهرست شد و چیزهای دیگری که وقت بیان آن وجود ندارد، همگی به یک ویژگی دیگر بر میگردد و آن مقام دختر بودن حضرت زینب است که مقام بسیار شامخی است. زینب(س) همۀ این ویژگیها را از مقام دختری کسب میکند. یعنی طی کردن یک مسیر تربیتی در خانه علی و فاطمه که بنیان معرفتی، قدرت روحی، بردباری و صبر و هم این فهرست طولانی از مکارم و زیباییهای روحانی و ذخایر و ثروت عظیمی که حضرت دارد به دوره دختری حضرت زینب بر میگردد.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در رابطه با اصالت دختری حضرت زینب(س) گفت: برای شیعه فقط و فقط وجود حضرت زینب(س) کفایت میکند در حالیکه فراتر از او حضرت زهرا(س) را داریم.
وی افزود: اگر کسی بخواهد دورنمایی از این شخصیت بزرگ را در شخصیت خود فراهم کند باید اصالت دخترانۀ خودش را کشف کند و ذخایری را که به وی عطا شده را پیدا کند.
حجتالاسلام و المسلمین حاجعلی اکبری بیان داشت: آنچه خدا به دختران داده سرمایۀ مادی نیست. این ذخایر را نباید فراموش کرد. همۀ آنچه در حضرت زینب طلوع کرده، ریشهها، مبانی و ظرفیتش را خداوند در وجود شما قرار داده است.
وی افزود: زینب(س) در قله است ولی شما میتوانید در دامنه این قله به منازل والایی دست پیدا کنید. چرا که خداوند آنچه از این ظرفیتها به زینب داده به شما هم داده، این را باور کنید؛ به زینب فطرت خود ایمان بیاورید و این همان چیزی است که دختران جامعه ما، پدران، صدا و سیما و همه ما نیاز داریم که به اصالت دختری ایمان بیاوریم که در اینصورت امروز ما متفاوت خواهد شد و فردای ما نیز جور دیگری ساخته خواهد شد.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان اظهار داشت: در قدرت روحی و استقامت و صبر، ظرفیتی که خداوند به زنان داده اصلاً قابل مقایسه با مردان نیست. در تحلیلهای دقیق در این جنبه هم زنان ممتاز هستند و حتی در مباحث فیزیولوژیک ثابت شده که توان جسمی خانمها به مراتب از آقایان بالاتر است.
حجتالاسلام و المسلمین حاجعلی اکبری تأکید کرد: با تأسف باید بگوییم که زمانه ما، زمانۀ زنده به گور کردن دختران به شیوههای مدرن است. در زمان جاهلیت اولی دختر را ننگ میدانستند و او را زنده به گور میکردند. در جاهلیت اولی جسم دختران را در گور میکردند و اکنون روح دختران را در قبری به اسم فمینیسم دفن میکنند و در پوشش احیا کردن، روح دختران را دفن میکنند.
وی گفت: زینب(س) یعنی پایان راهی که شما در اول آن راه هستید. پس بین خودتان و حضرت زینب(س) این نسبت را برقرار کنید و به زینب(س) درونتان ایمان بیاورید.